Ahad, 1 Jun 2008

Baju Kurung Seksi???

Ops,isu sensitif ni!Kata sesetengah pihak(lebih tepat PKPIM),pakaian warna PUTIH lagi JARANG inilah yg mengusik naluri kejantanan sesetengah insan(apalagi kalau bukan lelaki) . Padaku, peraturan tu WAJIB DIPERKETATKAN lagi,contoh jangan pakai yang jarang-jarang, apatah lagi yang ketat-ketat jauh sekali yang tak cukup kain & nampak pusat(kata ustaz kain dah mahal nak buat baju yang menutup aurat)...Bukan setakat pelajar cikgu pun sama ,tak dilupakan para jejaka, jangan main terdedah aurat & tak ingat dunia akhirat langsung meninggalkan solat....(sebab our beloved principal once said that there is no compulsory at MOE,even veils(tudung dah...) is not compulsory to all muslim teachers and students, MasyaAllah) Sama-sama beringat & saling mengingatkan(baca di sini).....tambahan di sini
video

Tiada ulasan:

Catat Ulasan